Fijn dat u belangstelling hebt voor Vredo.

Vandaag is het zondag. Een wekelijkse rustdag, die wij houden op de zondag, is een
opdracht en een geschenk van God. We wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van
God. Daarom zijn wij vandaag niet telefonisch of per email bereikbaar, ook worden
eventuele contact verzoeken pas morgen in behandeling genomen en zal de site vandaag
niet geactualiseerd worden.

Morgen staan wij graag weer voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent.

Directie Vredo

Cost Engineer

Ben jij gepassioneerd over landbouwvoertuigen en ben jij de rekenmeester die wij zoeken? Voor Vredo zijn wij op zoek naar een Cost Engineer die de spil gaat vormen in het succes van de verschillende Vredo producten en achter de financiële blauwdruk van Vredo staat.

De afdeling Engineering bestaat uit een Teamleider Engineering; drie R&D Engineers; twee Support Engineers; drie Mechanical Engineers; twee Software Engineers en één Field Engineer.

In verband met vertrek van een collega zijn wij op zoek naar Cost Engineer. Als cost engineer bij Vredo speel je een grote rol in de ontwikkeling en uitvoering van projecten op het gebied van de Vredo trac, doorzaaimachines, bemester en turfbuddy.

Je bent betrokken bij nieuwe en bestaande projecten (vanaf de eerste schetsen) en zorgt voor een nauwkeurige kosteninschatting die van essentieel belang is bij de productontwikkeling en productie-uitvoering. Dit bestaat uit meedenken bij engineering bij keuzes in ontwerp, adviseren in make-or-buy beslissingen tot de keuze in productie-methoden. Daarnaast toets je de kostenproducten geleverd door externe partijen en draag je bij aan de kennisontwikkeling van het Engineersteam.

 

Kortom:

  • Jouw kostramingen- en adviezen zullen mede leiden tot de juiste strategische beslissingen voor engineering, inkoop, productievoorbereiding en de verkoop van onze producten aan onze dealers en klanten.
  • Je gaat voor kwaliteit en zoekt steeds naar verbetermogelijkheden. Waar jouw effectieve monitoring leidt tot verbeterpunten zorg je voor doorvoering daarvan.
  • Je werk elke dag beter doen; dat is waar jij gelukkig van wordt. Je houdt door een goede planning het overzicht en kunt door een goede organisatie prioriteiten stellen. Je vindt het leuk om processen, methodes en systemen te verbeteren.
  • Met complexe vraagstukken maken we je blij. Door jouw sterke analytische vermogen doorgrond je snel vraagstukken waardoor je processen en procesverbeteringen ziet en zo tot een adequate conclusie komt. Jouw sensitiviteit maakt dat je verschillende belangen van diverse stakeholders kan herkennen en begrijpen. Je bent bij het signaleren van mogelijke gevoeligheden, risico’s en kansen, er van bewust dat het in het belang van de organisatie is om tijdig te handelen en weet hoe dit aan te pakken.
  • Een stevige gesprekspartner zijn, je standpunt verdedigen door sterke inhoudelijke argumenten maar ook open staan voor andermans argumenten; hier houd je van. Je vindt het leuk om anderen voor je te winnen, draagvlak te creëren en zo samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Voor deze functie zul je actief samenwerken met je collega’s van de afdeling Engineering, maar ook met Productmanagement; Inkoop en Finance.

 

Wat heb jij in huis?

  • Afgeronde MBO opleiding in Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring met kostencalculaties,- adviezen en ramingen voor prototypes en wijzigingsvoorstellen;
  • Interesse in de combinatie van techniek en financiën;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • De wil en het vertrouwen om zaken te verbeteren. Je neemt hierin een actieve en zelfverzekerde rol;
  • Uitgebreide kennis van ERP-pakketten bij voorkeur Ridder IQ en Excel;
  • Accuraat, analytisch en in staat om grote hoeveelheden numerieke informatie te begrijpen.

Voldoe je (nog) niet aan alle eisen, maar heb je wel de drive en potentie om je te ontwikkelen tot cost engineer? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

 

Ons aanbod

Vredo maakt deel uit van de CAO Metalektro. Dit betekent onder meer dat je recht hebt op 27 vakantie- en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband en pensioen opbouwt bij PME. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een baan voor 40 uur per week, 32 of 36 uur per week is bespreekbaar;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Salarisbandbreedte € 3.000,- tot € 5.000 Euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Een bedrijfskantine tegen gereduceerd tarief;
  • Werken in een organisatie met internationale groeipotentie, een sterk merk, een sterk product met enthousiaste medewerkers.
  • Gezellige bedrijfsuitjes.

 

De organisatie

Vredo is een groeiende internationale organisatie waar circa 140 betrokken medewerkers werken aan ontwerp, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor landbouw- en groensector. Vredo staat bekend om zijn geavanceerde machines variërend van zelfrijdende tracs tot de meest betrouwbare doorzaaimachines.

Binnen onze organisatie heerst een prettige, informele en collegiale sfeer. Respect, nuchterheid, betrokkenheid en praktisch denken in mogelijkheden zijn belangrijke waarden. Het bedrijf heeft een familiecultuur waarbij medewerkers open staan voor elkaar en samenwerking centraal staat. Iedereen draagt op zijn of haar eigen manier bij aan onze producten en diensten en daar zijn we trots op!

 

Solliciteer direct

Voor meer informatie over de vacature kan er contact worden opgenomen met Daniëlle Ruiter, Senior HR Adviseur 0488-411254 of stuur een mail naar hr@vredo.nl

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en stuur je CV en motivatie op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Naam(Required)
Max. file size: 64 MB.
Max. file size: 64 MB.

 

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten over Vredo? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Contact HR Neem contact op over deze vacature