Assistent Inkoper

Nauwkeurig

Georganiseerd

Startersfunctie

Wat ga je doen?

Als Assistent Inkoper ondersteun je de Inkoop afdeling met alle inkoop-gerelateerde, administratieve werkzaamheden. De afdeling bestaat uit 2 ervaren Inkopers en een Strategisch Inkoper; samen met jou vormen jullie een team van 4. Je werkzaamheden zijn onder andere:

  • Aanmaken van inkooporders en deze versturen naar leveranciers;
  • Orderbevestigingen opvragen en checken op de gemaakte afspraken;
  • Levertijdbewaking;
  • Contact met leveranciers over allerhande zaken/vragen;
  • Heeft contact met de Administratie over afwijkende facturen en zoekt deze uit.

Daarnaast mag je meedenken in de vormgeving van het Inkoopbeleid en ondersteun je collega’s bij het zoeken naar alternatieve producten en/of leveranciers.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zoeken wij iemand met MBO werk- en denkniveau met relevante administratieve ervaring. Je bent nieuwsgierig en wilt op basis van de data die we verzamelen begrijpen waar inkoop-behoeftes vandaag komen. Verder ben je nauwkeurig en kun je goed georganiseerd werken.

Tot slot ben je communicatief en sociaal vaardig en heb je een affiniteit met de techniek. Het spreken en schrijven van de Duitse en/of Engelse taal is een pré.

Wat kunnen we jou bieden?

Je komt te werken in een klein team waar je veel vrijheid krijgt om snel te kunnen leren. De functie is geschikt voor een starter die kennis wil maken met het vak. Omdat Vredo bijna alles onder één dak heeft, kun je snel met andere afdelingen schakelen voor een fijne uitvoering van je eigen werk. Binnen de functie, maar ook binnen Vredo, zijn voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien.

De functie omvat tussen de 32 en 40 uur per week. In overleg met je collega’s is het mogelijk om flexibele werktijden aan te houden tussen 7.00 en 17.00 uur. De arbeidsvoorwaarden zullen in lijn met de cao Metalektro liggen, met o.a. 27 vakantiedagen, een gedegen pensioenopbouw en keuzes in aantal ADV dagen.

De organisatie

Vredo is een groeiende internationale organisatie waar circa 140 betrokken medewerkers werken aan ontwerp, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor landbouw- en groensector. Vredo staat bekend om zijn geavanceerde machines variërend van zelfrijdende tracs tot de meest betrouwbare doorzaaimachines.

Binnen onze organisatie heerst een prettige, informele en collegiale sfeer. Respect, nuchterheid, betrokkenheid en praktisch denken in mogelijkheden zijn belangrijke waarden. Het bedrijf heeft een familiecultuur waarbij medewerkers open staan voor elkaar en samenwerking centraal staat. Iedereen draagt op zijn of haar eigen manier bij aan onze producten en diensten en daar zijn we trots op!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en stuur je CV en motivatie op.

Naam(Required)
Max. file size: 64 MB.
Max. file size: 64 MB.

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten over Vredo? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Contact HR Neem contact op over deze vacature