Senior R&D Engineer

Technisch creatief

Innovatief

Allround

Afwisselende functie

Van concept tot realisatie

Verantwoordelijkheid & betrokkenheid

Wat ga je doen?

De Senior R&D Engineer is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het complete ontwikkelproces van eerste concept tot eerste assemblageserie. In samenwerking met diverse collega’s wordt de ontwikkelrichting bepaald en op basis daarvan maak jij de eerste concepten. Jij weet de input vanuit collega’s en klantwensen te vertalen naar technische oplossingen. Hiervoor doe je onderzoek naar materialen en componenten.

Bij het gedetailleerd uitwerken van de tekeningen tot en met de protobouw blijf je nauw betrokken om het eindresultaat te bewaken en stuur je waar nodig bij. Als Senior R&D Engineer weet jij dat het proces niet ophoudt na het overhevelen van nieuwen producten aan de assemblage. Ook bij de bouw van de 0-serie en uitlevering van de eerste machines houd je nog een oogje in het zeil.

Bij vragen vanuit andere afdelingen, zoals Service, Assemblage of Constructie, over de producten ben jij een sparringpartner die meedenkt in korte- en lange termijn oplossingen zodat kwaliteit voor de toekomst wordt geborgd.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een ervaren Engineer van minimaal HBO werk-/denkniveau die in soortgelijke functie werkzaam is (denk aan Lead Engineer, Project Engineer, R&D Engineer, etc.). Je bent technisch goed onderlegd, bent creatief, organisatorisch sterk en kan denken in oplossingen.

Je beweegt je makkelijk door de organisatie, coacht en stuurt collega’s om bij het gewenste resultaat te komen en bent een fijne sparringpartner. Je hebt kennis van verschillende materialen en componenten. Ervaring met (landbouw)voertuigen en/of mobiele werktuigen is een pré.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een brede, allround functie waarbij je van A tot Z betrokken bent in het proces. Het ene moment trek je je terug en werk jij een nieuw concept uit, het andere moment stem je zaken af met collega’s;
  • Binnen de functie kun je bijdragen aan technisch hoogstaande producten waarin veel verschillende technische componenten samenkomen;
  • Afwisselende functie met veel contacten door de organisatie;
  • Leuk en betrokken team van engineers;
  • De arbeidsduur zal 32-40 uur per week zijn.

De arbeidsvoorwaarden zullen in lijn met de cao Metalektro liggen, met o.a. 27 vakantiedagen, een gedegen pensioenopbouw en keuzes in aantal ADV dagen. Vredo biedt verder flexibele werktijden met mogelijkheid voor thuiswerken.

De organisatie

Vredo is een groeiende internationale organisatie waar circa 140 betrokken medewerkers werken aan ontwerp, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor landbouw- en groensector. Vredo staat bekend om zijn geavanceerde machines variërend van zelfrijdende tracs tot de meest betrouwbare doorzaaimachines.

Binnen onze organisatie heerst een prettige, informele en collegiale sfeer. Respect, nuchterheid, betrokkenheid en praktisch denken in mogelijkheden zijn belangrijke waarden. Het bedrijf heeft een familiecultuur waarbij medewerkers open staan voor elkaar en samenwerking centraal staat. Iedereen draagt op zijn of haar eigen manier bij aan onze producten en diensten en daar zijn we trots op!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en stuur je CV en motivatie op.

Naam(Required)
Max. file size: 64 MB.
Max. file size: 64 MB.

 

 

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten over Vredo? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Contact HR Neem contact op over deze vacature